به انجمن حامی خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

حامی

هستم

تاریخچه

انجمن حمایت از توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی حامی در حالی به وجود آمد که ما ضرورت و نیاز ساخت فضاهای آموزشی را احساس می کردیم و معتقد بودیم که سازندگی در کشورمان به همراهی و همدلی جمعی نیاز دارد. ما سعی کردیم تشکلی به وجود آوریم که کمک های معنوی و مادی علاقمندان را جمع آوری و سازماندهی کرده و با کارشناسی ونیاز سنجی صرف ساخت مدرسه در مناطق محروم نماییم. انجمن را به ثبت رساندیم . سپس از سال ۱۳۸۸با رسالتی که در امر اشاعه ی فرهنگ مطالعه برای خود قایل است به ساخت و تجهیز کتابخانه های روستایی پرداخت و از آنجایی که آموزش در قبال کودکان هر مرز و بوم نقش حیاتی دارد و مدارس بیشترین تعداد کودکان تحت آموزش را در بر دارند از سال ۱۳۹۱ به توانمند سازی کودکان از مسیر آموزش روی آورد.

فعالیت ها

ساختمدرسه در مناطق محروم با پشتیبانی و نگهداری از مدرسه و دانش آموزان با بازدیدهای دوره ای از مدرسه، ارسال تجهیزات تکمیلی و لوازم التحریر

ساخت و تجهیز کتابخانه روستایی با پشتیبانی به صورت بازدید های دوره ای ، شارژ کتاب سالانه و ارایه برنامه ها و کارگاه آموزشی ، به منظور جذب کودکان و نوجوانان برای ترویج کتابخوانی

کوله کتاب برای روستاهای دور و کم جمعیت به صورت سیار و با گردش دوره ای کوله، با اجرای این طرح ، در طول یک سال حدود ۱۵۰۰ جلد کتاب برای مطالعه در اختیار روستاییان قرار می گیرد.

آموزش دانش آموزان ،مربیان و مدیران با برگزاری کارگاه های اموزشی خلاقیت، انگیزش همراه با ارتقای دانش و روش تدریس، با همکاری آموزش پرورش و دبیران داوطلب

اعتقاد ، رسالت ، اهداف

انجمن حمایت از توسعه فضاهاى آموزشی و فرهنگى حامى، آموزش و برخورداری از امکانات برابر تحصیلی را حق مسلم تمامی کودکان ایران می داند.

انجمن حامی رسالت سنگین توجه به پرورش فکری و توسعه فرهنگی و آموزشی کودکان و نوجوانان مناطق محروم و دور افتاده را برپایه اصول و مبانی انسانی و با امید به یاری نوع دوستان فرهیخته بردوش خود احساس می کند.

انجمن حامی عمیقا بر این باور است که استعدادهای خاموش و گم شده کودکان و نوجوانان مناطق محروم در صورت توجه و حمایت می تواند پایه های اصلی ساخت دنیایی بهتر و زیباتر باشد که ما به نسل آینده تحویل خواهیم داد.

این حمایت و مراقیت اگر مهمتر از اهمیت دادن به سلامت آنان نباشد کم ارزشتر از آن نخواهد بود.

چشم انداز انجمن حامی تا سال ۱۳۹۶

پیشتاز در حمایت آموزشی فرهنگی ازکودکان مناطق محروم

(با تاسیس ٤٠ مدرسه، ١٠ کتابخانه و تجهیز ١٠٠ کتابخانه با ارتقای محتوای آموزشی و پشتیبانی از آنها)

بیانیه ماموریت

ما با ساخت، تجهیز فضا و پشتیبانی آموزشی و فرهنگی برای بهبود کیفیت زندگی کودکان مناطق محروم گام بر می داریم.

ارزش های انجمن حامی

درستکاری، شفافیت، اطلاع رسانی