به انجمن حامی خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

چرا آموزش

آینده ی هر جامعه و کشوری حفظ و انتقالِ درست اندوخته های دانش و فرهنگ آن جامعه است ؛ و این امر جز از طریق آموزشی انسان محور و بر پایه های محکم و استوارِ فرهنگ آن جامعه میسر نخواهد بود . آموزش وپرورش در هر کشوری نقش کلیدی برای تضمین آینده ی بهتر جامعه اش دارد ؛ زیرا کودکان امروز ، فردای دنیایی را که امروز در آن کودکانه سیر می کنند رقم خواهند زد ؛ و آموزش است که باید هدایت گر این دنیای کودکانه به سوی آینده باشد .
بنابراین آموزش در قبال کودکان هر مرز و بوم رسالتی حیاتی دارد ؛ و از آن جایی که مدارس  بیشترین تعداد کودکان تحت آموزش را در بر دارند بهترین مکان برای برنامه ریزی های درست و اصولی آموزش هستند تا در بلند مدت به اهداف آموزشی استاندارد برسند ؛ آموزش هایی انسان مدار و همه جانبه که همه جوانب و مراحل رشد کودکان را در نظر بگیرد . آموزش و پرورش ایده آل که در آن پدید آوردن انسان هایی به تمام معنا انسان و جامعه ای انسانی هدف اصلی باشد ، همیشه آرزوی اندیشمندان و جامعه شناسان و مربیان بوده است . آموزش اصولی کودکان یعنی تضمین سلامت جامعه و پرداختن به آن از مهمترین مسایلی است که سیاست گذاران و فرهنگیان و نظریه پردازان باید به آن توجه کنند . و برای رسیدن به روش های کارآمد و سالم آموزشی لازم است که همه دست اندکاران آموزش و به خصوص آموزش گران با نظریه ها ، فلسفه ها و روش های موجود آشنا باشند و با نگاهی عمیق و دقیق آنها را ارزیابی کنند .

اخبارآموزش

برگزاری دور دوم آزمون قلمچی در منطقه دشتیاری
برگزاری دور دوم آزمون قلمچی در منطقه دشتیاری[ تعداد کلیک : ۳۷۶۷ ]
زنده باد قلم چی ! حامی دانش آموزان منطقه دشتیاری