کد خبر : ۱,۰۴۵

بزرگ‌داشت استاد «شیرمحمد اسپندار»

آیینی برای نکوداشت مقام استاد بزرگ دونلی نواز بلوچستان
۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۶:۳۸
بزرگ‌داشت استاد «شیرمحمد اسپندار»
در روز پنجشنبه ۲۷ مهرماه مراسم بزرگ‌داشتی برای استاد شیرمحمد اسپندار در دانشگاه ولایت شهرستان ایرانشهر به همت انجمن حامی و مجمع یاوران فرهنگ و اندیشه مکران برگزار گردید. در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولین صورت گرفت، پس از پخش قرائت قرآن و سرود ملی خیرمقدم و توضیحاتی از سوی دبیر همایش آقای عبدالرحمن نورزهی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بمپور انجام شد و پس از سخنرانی ایشان کلیپ معرفی استاد اسپندار برای حضار پخش گردید و آقای دکتر محمودزهی از اعضای هیات علمی دانشگاه ولایت پیرامون فرهنگ و هنر بلوچستان سخنرانی نمودند.

در بخشی از برنامه گروه موسیقی بمپور اجرای موسیقی دونی نوازان را اجرا نمودند و بعد از آن کلیپ معرفی انجمن حامی پخش گردید و  خانم قربانی مدیرعامل انجمن حامی برای حضار سخنرانی نمودند.

پس از پخش موسیقی  و رقص دوچاپی آقای  دکتر درخشان نماینده مجلس حوزه انتخابیه ایرانشهر سخنرانی نموده و برنامه اهدای جوایز صورت گرفت.

در بخشی از برنامه شاعر بلوچ ادهم شمسایی شعری بلوچی را برای حضار خواندند و

آقای  الله بخش اسپندار به نمایندگی از طرف پدر گرامی‌شان روی صحنه آمده و شعری را برای بیان تشکر در سالن خواندند.

استاد شکارچی از پیشکسوتان موسیقی نیز برنامه تک نوازی کمانچه را اجرا نموده و سخنانی را در توصیف جایگاه والای موسیقی سنتی و استاد اسپندار ایراد نمودند.

در پایان مراسم دکتر سپاهی، از اعضای هیات علمی دانشگاه ولایت پیرامون مسایل تاریخ اجتماعی بلوچستان و بمپور و استاد داوری ریاست هیات مدیره مجمع نیز سخنرانی نمودند.

در این مراسم علاوه بر سایر میهمانان دکتر سیاسر رییس حوزه هنری استان، دکتر بلوچ زاده معاون ارشاد استان، معاونین و مسوولین فرمانداری های ایرانشهر و بمپور، رییس ارشاد ایرانشهر، معاونان دانشگاه ولایت، نمایندگان شوراهای شهرستان های ایرانشهر و بمپور نیز حضور داشتند.

در این مراسم بزرگداشت ، در دو نوبت جوایزی به گروه موسیقی و میهمانان اهدا شد و از کانال های خبری و صدا و سیمای استان ( هامون ) گزارشاتی نیز تهیه گردید.

تعداد بازدید : ۱۷۹
تاریخ ویرایش خبر : ۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۶:۵۸