بازدید از کتابخانه حامی کامیاب آقایی روستای آلتین کش ،قزوین

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ ۲۱:۴۵
بازدید از کتابخانه حامی کامیاب آقایی  روستای آلتین کش ،قزوین
کتابخانه بسیار جذاب و دلنشین است. اتاق کودک آن که با مبلمان رنگی پذیرای کودکان زیر ۱۰ سال است، فضای مناسبی برای ایجاد شوق و انگیزه و لذت کتاب خوانی و کارهای دستی را فراهم نموده.

بازدید از کتابخانه حامی کامیاب آقایی  روستای آلتین کش ،قزوین

۲۵ و ۲۶مرداد ماه ۹۶

بازدید کنندگان : تابنده طیار-افسانه قربانی

هدف: بازدید دوره ای  ، اهدای وسایل سزگرمی و اموزشی ، شارژ دوره ای کتاب ، آموزش کاردستی،دیدار با مدیر کل نهاد عمومی استان قزوین

دیدار

در نشستی در محل نهادکتابخانه های عمومی با خانم دکتر اسماعیلی مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان قزوین تبادل اندیشه و همکاری صورت گرفت ،کتابخانه کامیاب در روستای آلتین کش قزوین اولین کتابخانه مشارکتی ما با نهاد کتابخانه در استان قزوین است و خانم دکتر اسماعیلی با توجه به شناختی که از انجمن حامی داشتند و ارایه اطلاعات تکمیلی انجمن حامی ،نسبت به ادامه همکاری اظهار علاقه کردند .از این که کتابخانه، تا چه اندازه برای کودکان جذابیت دارد و باید این فعالیت هامستمر باشد استقبال کردند دیگر تفاهم صورت گرفته ارسال گزارش دوره ای کتابدار به انجمن حامی بود و همچنین مقدمات استفاده از طرح کوله کتاب در استان قزوین مورد بررسی قرار گرفت.در پایان نهاد کتابخانه های استان قزوین با اهدای چند جلد کتاب از نویسندکان وشعرای قزوین از انجمن حامی تقدیر نمودند.

کتابخانه کامیاب در مهرماه ۹۴ با حمایت مالی سرکار خانم تابنده طیار تجهیز و افتتاح شد.

تجهیزات شامل:

• تعداد قفسه:۶قفسه بلند
  • تعداد صندلی:۱۸ صندلی
  • تعداد کتاب: ۲۰۰۰ جلد کتاب همراه با شارژ سالیانه
  • تعداد کامپیوتر: ۴دستگاه
  • تعداد میز مطالعه:۴ میز
  • تعداد میز کامپیوتر: ۴ عدد
  • تعداد میز اپراتور: ۲عدد
  • تعداد صندلی اپراتور: ۲عدد

همراه با تجهیزات اهدایی نهاد کتابخانه های عمومی استان قزوین فضای مطلوبی را برای رشد و سرگرمی کودکان روستای آلتین کش فراهم کرده است.

کودکان منتظر و مشتاق از ما استقبال کردند.

کودکان به همراه خانم کشاورز ،کتابدار  و مربیان داوطلب در کتابخانه به گرمی استقبال کردند. خانم طیار ،تعدادی بازی های فکری و سرگرمی های مختلف اهدا کردند  . این وسایل برای اوقات فراغت و طرح تابستانی تهیه شده بود. بچه ها خصوصا دختران بسیار فعال شاد و پر انرژی بودند و در وحله اول می شد حدس زد که دختران اجتماعی تر از پسران هستند و روابط عمومی و بیان بهتری دارند.برگزاری کلاسهای متنوع در محل کتابخانه عامل استقبال کودکان و نوجوانان از کتابخانه بود.ازجمله خانم طیار ساخت جوجه با کاموا و کارت با گل های کاغذی را اموزش دادند.

کلاسهای تابستانی

• قصه خوانی،
  • قرآن
  • نقاشی
  • کاردستی
  • زبان انگلیسی و ریاضی (برای بچه هایی که ریاضی آنها ضعیف بود)

از جمله فعالیت های کتابخانه محسوب می شدند. علاقمندی بچه ها به فضای کتابخانه و راحتی آنها در آنجا برای فعالیت های مختلف استفاده همزمان از چند نوع فعالیت مثل بازی، اینترنت و خواندن کتاب در طول مدتی که در کتابخانه بودند از نکات قابل توجه بود.
اینترنت خوب و یا سرعت که توسط نهاد تامین شده است یکی از نکات بارز کتابخانه بوده و برای جذب نوجوانان خصوصا پسران بسیار حائز اهمیت است.
تعداد اعضا ۴۱۰ نفر است که تعداد دختران بیشتر از پسران است. بچه ها به کار پژوهشی و در گروه های ۳ تا ۵ نفره تشویق می شوند و موضوعات به تناسب سن کودکان انتخاب می شود.
کتابخانه بسیار جذاب و دلنشین است. اتاق کودک آن که با مبلمان رنگی پذیرای کودکان زیر ۱۰ سال است، فضای مناسبی برای ایجاد شوق  و انگیزه  و لذت کتاب خوانی و کارهای دستی را فراهم نموده.

حاشیه های زیبا در کتابخانه
یکی از دختران به نام نازنین۱۰۰۰ جلد کتاب از کتابخانه در طی یکسال گذشته به امانت گرفته و خوانده است.
کتابدار در نظر داشت او را در مسابقه بهترین کتابخوان از طرف روستا شرکت دهد.
مهندس جوانی با رشته تاسیسات به نام آقای افتخاری که از قزوین برای نصب علم های گاز و پروژه گازکشی روستا به آلتین کش آمده با کتابخانه و فعالیت های آن آشنا شده و اعلام آمادگی کرده است که داوطلبانه کلاس قصه خوانی برگزار کند که خیلی مورد استقبال بچه ها قرار گرفته است ایشان از بچه ها میخواستند که هرکدام یک بخش از کتاب را بخواند و راجع به آن صحبت کند .
او در عین حال به دانش آموزانی که در درس ریاضی ضعیف بودند کمک میکرد که برای مهر ماه آماده شوند.
خانم جوانی به بچه ها نقاشی یاد می داد و دختر جوان دیگری به یک دانش آموز که دو سال پی در پی کلاس اول را می گذراند ولی نمیتوانست بخواند و بنویسد آموزش می داد.و همه با شوق داوطلبانه کار می کردند.