افتتاح مدرسه بانو مریم میرزاخانی

۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۰:۲۱
افتتاح مدرسه بانو مریم میرزاخانی

دانش آموزان روستاى ایتک در مدرسه اى به اندازه ى عشق باشور وشوق وصف ناپذیر باقلب هاى کوچک خودشادى را نواختند.

نیکو کار: افسانه هدایتی⁠⁠⁠⁣

گزارش : گلاره جباری

انجمن حامى به یادبود فخر ایران، بانو مریم میرزاخانى مدرسه اى را در منطقه اى محروم بنا نهاد.

این مدرسه به نام مریم میرزاخانى نامگذارى شده است تا کودکانمان بتوانند بزرگتر فکر کنند ، خودشان را باور داشته باشند و آرزوهایشان را بسازند.
وقتى دختران روستاى ایتک پشت نیمکتهای مدرسه مریم به فردایشان فکر مى کنند در ذهنشان الگویى داشته باشند از تلاش، هدف ، موفقیت و باور کنند زندگیشان در همان روستا و در کودکىِ کوتاهشان خلاصه نمی شود، مدرسه پرفسور مریم میرزاخانى در روستای ایتکِ شهرستان سرباز در استان سیستان بلوچستان واقع شده است.

مدرسه ٦ کلاسه با ٢٧٠ دانش آموز دختر و پسر به همت انجمن حامى و نیکوکار ارجمند خانم افسانه هدایتى امروز افتتاح مى شود و کودکان این روستا یاد و نام این عزیز را در شوق یادگیرى جاودانه خواهند کرد.

در این مراسم خانمافسانه هدایتی با بیان انگیزه و احساس خود در کنار دانش اموزان این مدرسه را افتتاح کردند.

با سلام به فرزندان عزیزم و سپاس از مسولین محترم شهرستان سرباز و روستای ایتک و بخصوص جناب آقای سرکورى
من و خانواده ام به کمک انجمن حامی با منطقه شما آشنا شدیم و من خودم نزدیک به دو سال هست که با انجمن حامی همکاری می‌کنم و با توجه به نیاز منطقه به همراه خانواده به این نتیجه رسیدیم که بهترین کاری که می‌توانیم برای رشد و بالندگی کشور عزیزمون ، ایران بکنیم توجه به آموزش فرزندان و کودکان کشورمون هست و به همین دلیل تصمیم گرفتیم که در ساخت مدرسه روستای ایتک شهرستان سرباز مشارکت کنیم تا به این وسیله کودکان عزیزمان بتونن با کسب آموزش و تحصیل ، رشد و شکوفایی پیدا کنن و انشاالله به بالاترین مدارج علمی و تحصیلی برسند.
ما باور داریم که حق تحصیل و امکان تحصیل حق همه کودکان و بخصوص دختران عزیزمان است و با این نیت و با اجازه از خانواده محترم میرزاخانی ، نام این مدرسه را به نام پروفسور مریم میرزاخانی که الگوی موفق از فرزندان ایران زمین است ، نام گذاری کردیم تا به فرزندان عزیزمان همیشه یادآوری کنیم که با اراده و پشتکار همچون مریم عزیز می‌توانند به بالاترین مدارج تحصیلی برسند و در کسب علم و اخلاق بهترینها باشند و در زندگی رشد و موفقیت همراهشان باشد.
در پایان از حمایت‌ها و کمکهای انجمن حامی و اعضای آن در به ثمر رسیدن این امر کمال سپاس رادارم و امیدوارم همچون گذشته در این راه موفق و پیروز باشند.