به انجمن حامی خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

افتتاح کتابخانه حامی روستای کوران شهرستان مهرستان

کتابخانه کوران در فضای اهدایى دهیاری روستا و در مساحتی حدود ٦٠متر مربع افتتاح شد.
نیکوکار: آقای محمد حسین عبید

استان: سیستان و بلوچستان

در این مراسم که به همت شورای روستا و دهیاری اجرا شد، آقای دهواری فرماندار مهرستان، آقای درازهی بخشدار، آقای گوری رئیس آموزش و پرورش مهرستان، دکتر بلوچ زهی استاد دانشگاه،آقای جمشیدزهی رئیس شورای مرکزی مهرستان، مولوی روستا، اعضای شورا و دهیاری و جمعی از معلمین و فرهنگیان منطقه، اهالی و کودکان مشتاق روستا برگزارشد.
مجری برنامه که دختری بود بسیا توانا از دانش آموزان مدرسه طیبه کوران، به زیبایی قطعات دکلمه در میان برنامه ها اجرا کرد.
 آقای گوری و آقای دهواری فرماندار درسخنانی بر تلاش خود برای پیشبرد اهداف آموزشی در منطقه تأکید کردند.
خانم سلیمانی نماینده گروه کتابخانه حامی نیز از احساس شادی و افتخار در هنگام بهره برداری از کتابخانه ها و حس خوب بودن در کنار کودکان در میان تمام اعضای انجمن حامی سخن گفتند .
در بخش دیگر، خواننده ای جوان اجرای پرشور با همراهی کودکان داشت. سپس روبان گشایش کتابخانه با دستان کوچک کودکان بریده شد و مهمانان از کتابخانه دیدن کردند. با تلاش جمعی اعضای انجمن حامی، کتابخانه کوران در فضایی صمیمی وبا بیش از هزار جلد کتاب بسیار پر محتوا برای سنین 3 تا 30 سال در خدمت اهالی و دانش آموزان این منطقه قرار گرفت.

۱ دی ۱۳۹۷ ۰۱:۲۴
تعداد کلیک: ۳۴

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:

نام فرستنده: *