به انجمن حامی خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

حامى صاحب دفترى همیشگى براى فعالیت داوطلبانى شد که برای دانش آموزان مناطق محروم ایران پنجره اى بسوی آینده ای روشن مى گشایند و دریچه اى برای کسانی که عهد بسته اند تا هیچ کودکی بدون مدرسه و بدور از امکانات آموزشی نماند.دفتر حامى با قیمت ٦٧٠ میلیون تومان در میدان آرژانتین ، خیابان الوند خریدارى شد.

هنوز روستاهای بسیاری در سراسر ایران هستند که کودکانشان از داشتن مدرسه محروم مانده اند. هنوز کودکانی هستند که "کتاب داستان" برایشان تنها یک کلمه است و استعدادهای بسیاری قربانی نبود امکانات آموزشی می شوند.  و ما بزرگتر شده ایم تا خدمات انجمن حامی به کودکان سرتاسر سرزمینمان برسد، تا توانایی های هیچ دانش آموزی گم یا فراموش نشود.  در این مسیر با ما همراه شوید تا برای فرزندانمان چند قدم بیشتر برداریم . و این کار جز با حمایت شما ممکن نیست.
انجمن حامی شانزده سال است با هدف بهبود کیفیت زندگی کودکان و نوجوانان مناطق محروم ایران در راستای ایجاد فرصت های برابر آموزشی برای تمامی فرزندان این سرزمین،  تلاش می کند. ساخت مدرسه، ساخت و تجهیز کتابخانه، پشتیبانی از مدارس و کتابخانه ها و آموزش؛ همه و همه سرفصل فعالیت هاییست که با حمایت حامیان مالی و تلاش عاشقانه و شبانه روزی  بیش از ۵۰داوطلب فعال انجام گرفته و هر روز در حال گسترش است.
در سال های اولیه تأسیس انجمن حامی، بنیانگذاران انجمن و چند نفر از اعضا بخشی از فضای دفتر کار خود را به حامی اختصاص دادند ولی بمرور زمان  بواسطه افزایش فعالیت ها، برگزاری جلسات مداوم و شکل گیری کارگروه های مختلف نیاز به داشتن فضایی مستقل بیش از گذشته احساس می شد. ودر نهایت انجمن حامی در دفتر  اجاره ای مستقر شد. و سالیانه بابت اجاره ی این فضا مبلغی معادل  تأمین ۲۰۰۰ بسته نوشت افزار می پرداخت که این مبلغ نیز هرسال افزایش یافت و این درحالیست که گسترش فعالیت های انجمن حامی و دستیابی به چشم اندازهای  بزرگتر نیاز به همراهی داوطلبان بیشتر و شکل گیری واحدهای کاری متنوع تر با تخصص بیشتر دارد و داشتن یک فضای مناسب اولین شرط برای بوجود آمدن امکان بهترین استفاده از وقت ارزشمند داوطلبان و حامیان انجمن است .
با ما همراه شوید تا حامی را به پایگاهی همیشگی و پایدار برای رشد و بالندگی آینده ایران مبدل کنیم.