به انجمن حامی خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

چند قدم بیشتر

هنوز روستاهای بسیاری در سراسر ایران هستند که کودکانشان از داشتن مدرسه محروم مانده اند. هنوز کودکانی هستند که "کتاب داستان" برایشان تنها یک کلمه است و استعدادهای بسیاری قربانی نبود امکانات آموزشی می شوند.  و ما بزرگتر شده ایم تا خدمات انجمن حامی به کودکان سرتاسر سرزمینمان برسد، تا توانایی های هیچ دانش آموزی گم یا فراموش نشود.  در این مسیر با ما همراه شوید تا برای فرزندانمان چند قدم بیشتر برداریم . می خواهیم یک جای همیشگی برای گسترش فعالیت های انجمن حامی بخریم و این کار جز با حمایت شما ممکن نیست.
انجمن حامی شانزده سال است با هدف بهبود کیفیت زندگی کودکان و نوجوانان مناطق محروم ایران در راستای ایجاد فرصت های برابر آموزشی برای تمامی فرزندان این سرزمین،  تلاش می کند. ساخت مدرسه، ساخت و تجهیز کتابخانه، پشتیبانی از مدارس و کتابخانه ها و آموزش؛ همه و همه سرفصل فعالیت هاییست که با حمایت حامیان مالی و تلاش عاشقانه و شبانه روزی  بیش از 50 داوطلب فعال انجام گرفته و هر روز در حال گسترش است.
در سال های اولیه تأسیس انجمن حامی، بنیانگذاران انجمن و چند نفر از اعضا بخشی از فضای دفتر کار خود را به حامی اختصاص دادند ولی بمرور زمان  بواسطه افزایش فعالیت ها، برگزاری جلسات مداوم و شکل گیری کارگروه های مختلف نیاز به داشتن فضایی مستقل بیش از گذشته احساس می شد. امسال سومین سالی است که انجمن حامی در دفتر فعلی خود که اجاره ایست مستقر است. و سالیانه بابت اجاره ی این فضا مبلغی معادل  تأمین 2000 بسته نوشت افزار پرداخت می نماید که این مبلغ نیز سالیانه در حال افزایش است  و این درحالیست که گسترش فعالیت های انجمن حامی و دستیابی به چشم اندازهای  بزگتر نیاز به همراهی داوطلبان بیشتر و شکل گیری واحدهای کاری متنوع تر با تخصص بیشتر دارد و داشتن یک فضای مناسب اولین شرط برای بوجود آمدن امکان بهترین استفاده از وقت ارزشمند داوطلبان و حامیان انجمن است .
حامی برای دانش آموزان مناطق محروم ایران همچون پنجره ایست بسوی آینده ای روشن و دریچه ایست برای کسانی که عهد بسته اند تا هیچ کودکی بدون مدرسه و بدور ازامکانات آموزشی استاندارد و  برابر نماند. پیمان بسته اند تا دل دانش آموزان مناطق محروم به حامی گرم باشد تا حامی آرزوهایشان را دست یافتنی کند.
پس با ما همراه شوید تا حامی را به پایگاهی همیشگی و پایدار برای رشد و بالندگی آینده ایران مبدل کنیم.

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به انجمن حامی می‌باشد.